دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

دانشکده داروسازی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
07 آبان 1404 سایت قدیم English
bg

نام و نام خانوادگی: سر کار خانم  محبوبه ابراهیمی
سمت: کارشناس روابط عمومی
مدرک تحصیلی: کارشناسی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی
شماره تماس: 32567175-026 داخلی 120


شرح وظایف واحد روابط عمومی

  • جمع‌آوری و گزارش‌نویسی کلیه اخبار و رویدادهای واحد مربوطه و ارسال آن به روابط عمومی طبق جداول فوری هفتگی و ماهانه بر اساس اهمیت و فوریت عناوین
  • گردآوری و گزارش آمار و عملکرد فعالیت‌های واحدهای تحت پوشش و ارسال آن به روابط عمومی پس از تدوین و تلخیص
  • انعکاس برنامه‌های در دست اقدام واحد مربوطه به روابط عمومی قبل از انجام برنامه
  • کمک در ایجاد و تسهیل ارتباط بین کارکنان با یکدیگر، کارکنان با مدیریت و سازمان با سایر مخاطبین
  • ارائه گزارش عملکرد فعالیت‌های خویش حداقل هر سه ماه یک‌بار به صورت خلاصه به روابط عمومی مرکزی
  • تلاش در جهت ارتقای دانش و مهارت‌های روابط عمومی شرکت در دوره‌های آموزشی مربوطه
  • تلاش در جهت تثبیت جایگاه و فعال‌سازی روابط عمومی واحد مربوطه
  • 1404/02/13 - 10:31
  • - تعداد بازدید: 448
  • - تعداد بازدیدکننده: 434
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزش ضمن خدمت با موضوع آشنایی با ریزمغذی‌ها و عوارض کمبود آن‌ها

 

کلاس آموزش ضمن خدمت کارکنان با عنوان «آشنایی با ریزمغذیها و عوارض کمبود آنها» روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار شد.در این جلسه که با هدف ارتقاء سطح آگاهی کارکنان نسبت به نقش حیاتی ریزمغذیها در حفظ سلامت بدن و پیشگیری از بیماریها برگزار شد، مباحثی همچون انواع ریزمغذیها (ویتامینها و املاح معدنی)، منابع غذایی آنها، نشانههای کمبود و تأثیرات آن بر سلامت فردی و عملکرد شغلی مورد بررسی قرار گرفت.مدرس این دوره، سرکار خانم محمدی؛ کارشناس تغذیه دانشکده، با ارائه مطالب علمی و کاربردی، به سؤالات شرکتکنندگان پاسخ داد و راهکارهایی برای پیشگیری از کمبودهای تغذیهای ارائه کرد.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 340809
کلمات کلیدی
محبوبه  ابراهیمی (روابط عمومی)
خبرنگار

محبوبه ابراهیمی (روابط عمومی)

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: