دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

دانشکده داروسازی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
08 شهریور 1405 English
bg

 

نام و نام خانوادگی: جناب آقای احمد محمدی

ایمیل اداری:a.mohammadi1986@abzums.ac.ir

سابقه کار:17 سال

سطح تحصیلات:لیسانس حسابداری
سمت: مسئول حراست
شماره تماس: 32567175-026 داخلی 139

  • 1402/10/26 - 07:19
  • - تعداد بازدید: 1
  • - تعداد بازدیدکننده: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سی و دومین نمایشگاه بین المللی كتاب تهران

از 4 تا 14 اردیبهشت ماه سال جاری در محل مصلای امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.



بن کتاب



در سی و دومین نمایشگاه بین اللملی کتاب برای دانشجویان و طلاب مبلغ 150هزار تومان بن خرید کتاب در نظر گرفته شده است که از این میزان 60 درصد آن از سوی دانشجو و 40 درصد آن توسط معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت خواهد شد.



برای اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه>ها و حوزه>‍>ها نیز مبلغ 400 هزار تومان بن خرید کتاب در نظر گرفته شده که 50 درصد آن توسط معاونت امور فرهنگی و 50 درصد آن توسط اساتید تامین خواهد شد.



راهنمای ثبت نام و خرید بن کارت دانشجویی



زمان ثبت نام



از> 20 فروردین تا ساعت 24 روز شنبه (24 فروردین ماه )1398 و از طریق سامانه ثبت نام بن کارت دانشجویی به ادرس> bon.tibf.ir است.





ثبت نام در سامانه به دو شکل> انجام می شود



1.ثبت نام به شکلnfc (کارت مجازی) برای اشخاصی که کارت ملی هوشمند ندارند، داشتن تلفن همراه با سیستم اندروید و نصب نرم افزار همراه شهر> الزام ثبت نام در این بخش است.



2.ثبت نام به صورت بن کارت فیزیکی: در این روش بن کارت از طریق بانک> شهر و کیوسک های> شهرنت به متقاضیان داده می شود.




  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبر : 283837
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: