بازدید دكتر محمدی مشاور رئیس دانشگاه از دانشكده داروسازی
صبح امروز دکتر محمدی مشاور رئیس دانشگاه از دانشکده داروسازی بازدید و تمام قسمت های آزمایشگاهی ، آموزشی ، پتانسیل ها و منابع دانشکده داروسازی را بررسی کرد.
در ابتدا دکتر محمدمهدی احمدیان عطاری سرپرست دانشکده داروسازی گزارش جامعی در خصوص ظرفیت های دانشکده ارائه داد و عنوان کرد : خوشبختانه در سال ۱۴۰۰ موفق شدیم به مناسبت هفتمین سال تاسیس دانشکده از ۷ دارو رونمایی کنیم . همچنین اولین کتاب داروسازی صنعت محور نیز در دانشکده رونمایی شد . مرکز مطالعات زهرشناسی نیز در دانشکده افتتاح شده است که این امر گام موثری در ارتباط با صنعت خواهد بود .
در ادامه دکتر شریف از اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی برنامه استراتژیک ارتباط دانشکده داروسازی با صنعت را تشریح نمود .
در ادامه هریک از اعضای هیات علمی دانشکده دغدغه ها و مسائل ارتباط با صنعت را مطرح کردند .
سپس دانشجویان انجمن دانشجویی ایفسا فعالیت های خود را در حوزه آموزش، پژوهش و عملیاتی تشریح کردند .
دکتر محمدی عنوان کرد : استراتژی ها باید به صورت جامع و پویا طراحی شوند . دانشگاه ها باید به سمت دانشجومحوری حرکت کنند . در دانشگاه های مرتبط با صنعت کار و اشتغال دانشجویان از بدو تحصیل پیش بینی می شود .
وی تاکید کرد برنامه ریزی ها باید بر اساس مستندات تدوین شود و راه اندازی مرکز ترجمان دانش از اولویت های اصلی می باشد .
مشاور رئیس دانشگاه تاکید کرد رویکرد ها باید جامع باشند و حقوق مالکیت معنوی همه دست اندرکاران باید بر اساس مدل منصفانه در نظر گرفته شود . آیین نامه ها باید در راستای سهولت انجام فرآیند ها تدوین شوند و مانع ایجاد نکنند .
وی افزوده یک از ما در هر مقطعی در هر جایگاهی که فعالیت می‌کنیم باید سعی کنیم تا اثر ماندگاری از خود برجای بگذاریم . کارهای بزرگ به راحتی اتفاق نمی افتند . خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی البرز هم اکنون در جایگاه مناسبی قرار گرفته است و ما باید از ظرفیت ها بهترین استفاده را ببریم .