برگزاری کلاس آموزش ضمن خدمت با موضوع آشنایی با ریزمغذیها و عوارض کمبود آنها
کلاس آموزش ضمن خدمت کارکنان با عنوان «آشنایی با ریزمغذیها و عوارض کمبود آنها» روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار شد.در این جلسه که با هدف ارتقاء سطح آگاهی کارکنان نسبت به نقش حیاتی ریزمغذیها در حفظ سلامت بدن و پیشگیری از بیماریها برگزار شد، مباحثی همچون انواع ریزمغذیها (ویتامینها و املاح معدنی)، منابع غذایی آنها، نشانههای کمبود و تأثیرات آن بر سلامت فردی و عملکرد شغلی مورد بررسی قرار گرفت.مدرس این دوره، سرکار خانم محمدی؛ کارشناس تغذیه دانشکده، با ارائه مطالب علمی و کاربردی، به سؤالات شرکتکنندگان پاسخ داد و راهکارهایی برای پیشگیری از کمبودهای تغذیهای ارائه کرد.
نظر دهید