1. ایمونوگلوبولین داخل وریدی: (IVIG)
محصولی مشتق از پلاسما که حاوی آنتیبادیهای آماده است و در تقویت سیستم ایمنی یا تعدیل آن کاربرد دارد. IVIG برای بیماریهای خودایمنی (مانند گیلنباره، میاستنی گراویس)، نقص ایمنی اولیه، ITP، CIDP و در برخی موارد پیوند اعضا تجویز میشود.
محلول تزریقی 5 درصد(5 گرم) با برندهای Intratect ,immunorel ,IG VENA )آلمانی).
محلول تزریقی 5 درصد(2.5 گرم) با برند رپلینکس (ایرانی).
2. آلبومین (Albumin):
پروتئینی طبیعی در پلاسماست که برای حفظ فشار اسمزی خون و انتقال مواد ضروری به کار میرود. آلبومین در درمان آسیت ناشی از سیروز، شوک هیپوولمیک، سوختگی شدید و سندرم نفروتیک کاربرد دارد. محصولی مشتق از پلاسما که حاوی آنتیبادیهای آماده است و در تقویت سیستم ایمنی یا تعدیل آن کاربرد دارد. آلبومین در درمان آسیت ناشی از سیروز، شوک هیپوولمیک، سوختگی شدید و سندرم نفروتیک کاربرد دارد. بهصورت تزریقی و با دوزهای ۵٪ و ۲۰٪ موجود است.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: