سه‌شنبه, 21 ارديبهشت 1400
     ۱۳۹۹/۰۸/۱۲
ویژه دانشجویان جدیدالورود

راه یابی شما دانشجویان عزیز را به دانشگاه علوم پزشکی البرز تبریک می گوییم. و تبریک می گوییم که رشته داروسازی را انتخاب کرده اید. رشته ای که در آن طیف وسیعی از دانش‌های به ظاهر متفاوت را خواهید آموخت: از شیمی تا اقتصاد و از فیزیک تا روانشناسی و اخلاق حرفه ای. با مکانیسمهای بدن انسان و تاثیرات مواد در آنها آشنا خواهید شد و اگر علاقه مند باشید، گام در راه کشف داروهای جدید خواهید گذاشت.

خوشحالیم که به آگاهی شما عزیزان برسانیم امروز مسیر پژوهش در داروسازی، از خالص سازی مواد دارویی تا سنتز مواد جدید و از مطالعه بر روی حیوانات آزمایشگاهی تا انجام مطالعات بالینی در دانشکده داروسازی البرز فراهم است. جامعه داروسازی منتظر شما است تا با تلاش و کوشش، دانش داروسازی را بیاموزید و در کشف داروهای جدید، گره گشای بیماری‌های صعب العلاج باشید. جامعه داروسازی منتظر شما است تا با آموختن اخلاق حرفه ای و عمل کردن به آن و با درک صحیح از داروشناسی و درمان شناسی در مشاوره دادن به بیماران مشارکت نمایید و آنها را در مصرف صحیح داروها یاری کنید. جامعه داروسازی منتظر شما است تا با فرموله کردن صحیح داروها رضایت بیماران را فراهم آورید.

می توانید با دنبال کردن بخش های ذیل نسبت به آشنایی با واحدهای مختلف دانشکده، آشنایی با امور آموزشی، اطلاعیه ها و اخبار ویژه دانشجویان جدیدالورود، آگاه گردید.

V6.0.5.0