يکشنبه, 17 اسفند 1399
     ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
برگزاری اولین جلسه شورای پایان نامه دانشكده داروسازی
اولین جلسه شورای پایان نامه دانشکده داروسازی روز دوشنبه مورخ 99/11/27 با حضور ریاست دانشکده،معاون آموزشی _ پژوهشی و اعضاء شورای پایان نامه به صورت حضوری برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر احمدیان رئیس دانشکده داروسازی ورود سرکار خانم دکتر زهرا شریف، هیات علمی جدید اقتصاد و مدیریت دارو را به جمع دانشکده داروسازی تبریک گفت. ایشان با اشاره به وضعیت دانشکده داروسازی در شهریور 98 بیان داشت که اگر امروز در وضعیت شهریور 98 بودیم برای انجام پایان‌نامه‌های دانشجویان با مشکلات جدی مواجه بودیم و دانشجو باید آواره دانشکده‌ها و دانشگاه‌های دیگر می‌شد. دکتر احمدیان ضمن اشاره به کمک‌های خیرین در راه‌اندازی آزمایشگاه‌های متعدد دانشکده داروسازی از آقایان مرحوم دکتر صالح نیا، دکتر کامکار، دکتر مهبودی و دکتر فرشجی یاد کرد و گفت اگر امروز امکان انجام مطالعات سلولی و حیوانی در دانشکده فراهم شده است به یمن کمک‌های این افراد و همت کارکنان دانشکده داروسازی در یک سال و نیم گذشته است.
در این جلسه که همه اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی حضور داشتند 3 پروپوزال پایان‌نامه مورد بررسی و جمع‌بندی قرار گرفت.

V5.6.1.0