يکشنبه, 6 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
اطلاعیه آزمون جامع 180 واحدی داروسازی شهریور 1399

قابل توجه دانشجویان شرکت کننده در آزمون جامع 180 واحدی داروسازی شهریور ماه 1399

1. آزمون جامع 180 واحدی داروسازی شهریور 1399 به صورت کاغذی در روز جمعه 21 شهریور ماه 1399 ، راس ساعت 8 صبح در محل دانشکده پزشکی واقع در کرج میدان نبوت انتهای بوعلی غربی- بالاتر از دانشگاه هنر- پردیس دانشگاه علوم پزشکی -دانشکده پزشکی ساختمان اصلی برگزار می شود.

2. یک ساعت ونیم قبل از شروع آزمون جهت جلوگیری از اجتماع در محل آزمون حضور یابید.

3. هنگام ورود و خروج به حوزه با دیگر داوطلبان فاصله مناسب (حداقل یک متر) را حفظ نمایید.

4. تحویل فرم خود اظهاری سلامت  قبل از ورود به جلسه آزمون به کارشناس مربوطه الزامی می باشد.

5. بدیهی است در صورت عدم تکمیل اطلاعات خود اظهاری سلامت و تحویل آن ، از ورود داوطلب به محل آزمون جلوگیری بعمل خواهد آمد.

6. حوزه آزمون از تحویل گرفتن هر گونه وسایل اضافی از جمله تلفن همراه ، ماشین حساب ، کیف دستی ، ساک دستی ، کتاب ، جزوه و ... معذور می باشند، بنابراین اکیدا توصیه می شود به غیر از موارد اعلام شده (لوازم التحریر ضروری و کارت ورود به جلسه آزمون و فرم خوداظهاری و اوراق تشخیص هویتی) از همراه داشتن سایر وسایل غیرضروری جدا خودداری شود.

7. طبق شیوه نامه برگزاری آزمونها در زمان  شیوع ویروس کرونا، به همراه داشتن کلیه لوازم التحریر مورد نیاز از قبیل مداد، تراش و پاک کن ، الزامی می باشد تاکید می شود رد و بدل کردن این لوازم در جلسه آزمون تخلف محسوب می شود.

8. داشتن ماسک در زمان ورود ، درحین آزمون و خروج از محل الزامی می باشد.

9. همراه داشتن هر گونه وسایل ارتباطی الکترونیکی از قبیل تلفن همراه( چه خاموش و چه روشن) ، ساعت ، دستبند هوشمند و غیره در جلسه آزمون برخلاف ضوابط می باشد و با داوطلب به عنوان متخلف برخورد می شود.

دریافت فرم خوداظهاری سلامت