يکشنبه, 6 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
ششمین جلسه شورای آموزشی دانشكده داروسازی برگزار گردید

ششمین جلسه شورای آموزشی دانشکده داروسازی در 17 شهریور 1399 در دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید. در این جلسه به بررسی درخواست هم نیازی دروس پرداخته شد. همچنین، آخرین هماهنگی ها در خصوص نحوه آموزش در نیمسال جدید تحصیلی به عمل آمد.
در حاشیه این جلسه از زحمات سرکار خانم دکتر طیبه قاری، عضو سابق گروه فارماسیوتیکس و معاون سابق آموزشی و پژوهشی دانشکده نیز تقدیر به عمل آمد و ایشان از هیات علمی و کارکنان دانشکده داروسازی خداحافظی کردند. لازم به ذکر خانم دکتر قاری هیات علمی سابق دانشکده در حال گذراندن تعهدات خود در دانشکده داروسازی بودند که با پایان یافتن این تعهدات هم اکنون به عنوان مدیر عامل یک شرکت دارویی در بخش خصوصی مشغول به فعالیت هستند.

در ادامه جلسه شورای آموزشی از یک سال تلاش سرکار خانم دکتر عاطفه حاجی آقا بزرگی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده نیز تقدیر به عمل آمد. همچنین از زحمات مسئول دفتر ریاست دانشکده، خانم فاطمه تشرعی نیز تقدیر شد.