يکشنبه, 6 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۱۵
پیام ریاست محترم دانشكده داروسازی به مناسبت آغاز سال تحصیلی

دانشجویان، همکاران و اعضای محترم هیات علمی دانشکده داروسازی آغاز سال تحصیلی 99-1400 را به شما تبریک می گویم.

امیدوارم در کنار همه سختی هایی که با آن موجه هستیم بتوانیم چراغ دانش افروزی را شعله ور تر از گذشته زنده نگاه داریم. اگرچه امسال یک واقعیت تلخ ‌-شیوع ویروس کرونا-، تحصیل و تدریس ما را مجازی کرده است؛ اما این مساله نباید سبب دوری و جدایی قلب های ما از هم گردد بلکه باید با همدلی بیشتر و کوشش فراوان تر بتوانیم راه حل‌هایی برای مقابله با این شرایط پیدا کنیم.
در شش ماه گذشته، دانشکده داروسازی البرز با ساخت محلول‌های ضد عفونی کننده دست و سطوح و توزیع آن در دانشگاه و خارج از دانشگاه، و داروخانه آموزشی دانشکده با تحمل بار کمرشکن عرضه داروهای کرونا سعی کرده است در حد بضاعت خود وظیفه حرفه ایش را به جا آورد.

امید آست که این تلاش‌ها مقبول خداوند متعال و تسکین دهنده آلام بیماران و دردمندان بوده باشد.
برای همه شما عزیزان آرزوی سال تحصیلی پرباری دارم.

محمدمهدی احمدیان عطاری
15 شهریور 1399