دوشنبه, 18 فروردين 1399
اطلاعیه گروه معارف دانشگاه علوم پزشكی البرز

اطلاعیه گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی البرز
دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه

دانشجوی عزیز: ضمن آرزوی سلامتی،  با توجه به تعطیلات اضطراری دانشگاهها، برای حل مشکل عقب‌ماندگی تحصیلی در این ایام، می‌بایست از تاریخ 13 اسفندماه98 لغایت 15 فرودین‌ماه 99 با ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان " دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه" سایت (www.ec.nahad.ir) درس مجازی را بگذرانید.
جهت جبرانِ هر جلسه کلاس حضوری لغو شده، بایستی حداقل 2 جلسه از درس آموزش مجازی را بگذرانید.
مثلا دانشجویی که کلاس اندیشه اسلامی یک او، سه جلسه تعطیل شده ، از بین دروس پیشنهاد شده باید درس مجازی انتخاب کند که حداقل 6 جلسه آموزشی داشته باشد، یا دو درس مجازی انتخاب کند که مجموع جلسات آنها بیش از 6 جلسه باشد.
لازم به ذکر است که عناوین پیشنهادی برای هر کدام از دروس معارف، به پیوست در سایت موجود می باشد.
نکته: در ضمن،  حتما هر درس مجازی انتخاب شده را به اتمام رسانده و گواهی نامه آن را پرینت بگیرید. قاعدتا حضور و غیاب دانشجویان بر اساس گواهینامه های صادر شده می باشد.
صدور گواهینامه منوط به گذراندن آزمون پایانی هر درس می باشد.
لازم به ذکر است بر روی سایت، فیلم آموزشی نیز بارگذاری شده است تا در صورت وجود مشکل، آن را مشاهده نمایند. همچنین در صورت وجود هرگونه سوالی، دانشجویان عزیز می توانند در ساعت اداری با شماره تلفن34287487  داخلی 111 تماس برقرار نمائید.

گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی البرز

دریافت فایل فهرست دروس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان متناسب با دروس معارف اسلامی