يکشنبه, 30 شهريور 1399
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
اولین جلسه از سلسله گفتگوهای دارویی البرز با موضوع "بررسی زنجیره تامین واكسن بدون نیاز به زنجیره سرد"

در روز چهارشنبه یازدهم دی ماه 1398در سالن اجتماعات دکتر عباس شفیعی دانشکده داروسازی البرز با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان برگزار گردید. در این جلسه، آقای دکتر علی بزرگی، محقق موسسه مطالعات لجستیک و حمل و نقلدر دانشکده کسب و کار، دانشگاه سیدن در خصوص نسل جدیدی از واکسنها که به زنجیره سرد نیاز ندارند به صحبت پرداخت. این واکسن­ها که هنوز رسما به بازار دارویی عرضه نشده اند در مقابل گرما مقاوم بوده و بین صفر تا ۴۰ درجه سانتی گراد پایدار هستند. این واکسن­ها علاوه بر ویژگی فوق، قابلیت استفاده توسط خود فرد را داشته و نیاز به پرستار برای تزریق ندارند. نحوه تهیه این واکسن­ها به این صورت است که دارو در هزاران سوزن ریز (میکرونیدل) قرار داده شده که با فشار دگمه پشت آن، این سوزنهای ریز وارد پوست شده و دارو را تزریق می نمایند. این وسیله، تزریق بدون درد واکسن را برای مراجعین به ارمغان می آورد و می تواند علاوه بر آن، هزینه های ناشی از زنجیره سرد واکسن را مرتفع نماید.

دکتر علی بزرگی، فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف است. وی در سال 1394 موفق شد دکترای خود را در رشته مهندسی صنایع با ارایه مدل ریاضی برای انبارش و حمل و نقل اقلام سرد، از دانشگاه فلوریدا مرکزی دریافت نماید. دکتر علی بزرگی اولین سخنران سلسله گفتگوهای دارویی البرز است.

گفتگوهای دارویی البرز (Alborz Pharmaceutical Interviews) که به شکل مخفف API نامیده می شود، برنامه ای است که در دانشکده داروسازی البرز برگزار می شود. این برنامه با هدف آشنایی دانشجویان و داروسازان با پیشرفتهای علمی، حرفه ای و صنعتی طراحی شده است.