يکشنبه, 24 آذر 1398
     ۱۳۹۴/۰۶/۱۵
نشریه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشكی البرز
نشریه دانشگاه علوم پزشکی البرز: (pissn : 1735-6679)
 بصورت فصلنامه با رویکرد علمی پژوهشی مبادرت به چاپ مقالات پژوهشی، مورد نگاری و مروری در زمینه‌های پزشکی (پژوهش‌های بهداشتی و درمانی و تحقیقات کاربردی حوزه سلامت) می‌نماید و در کلیه زمینه‌های علوم پزشکی و پیراپزشکی مقاله می‌پذیرد. دفتراین نشریه در آبان ماه 1390 تاسیس شد و نخستین شماره آن در بهمن ماه 1390 انتشار یافت. درحال حاضر 12 شماره از نشریه با 96 مقاله  منتشر شده . متن مقالات شماره های چاپ شده در فرمت pdf در سایت قابل دسترسی است.  درحال حاضر نشریه در سایت magiran,isc,google scholar,scop نمایه شده و مراحل نمایه شدن در سایت‌های معتبر دیگر در حال انجام است. این نشریه دارای مجوزعلمی پژوهشی  است. مقالات از طریق سایت، پست و به طریقه حضوری وصول می شوند و در سریع‌ترین زمان ممکن به نویسندگان پاسخ داده می شود. نشانی ایمیل فعال جهت دریافت مقالات aumj@abzums.ac.ir or moradhajian@gmail.com می باشد و لینک فوق در صفحه اول سایت دانشگاه علوم پزشکی البرز قابل دسترسی است.