يکشنبه, 24 آذر 1398
     ۱۳۹۴/۰۶/۲۳
انجمن علمی مدیریت و اقتصاد داروی ایران

<<انجمن علمی مدیریت و اقتصاد دارویی ایران>> با هدف نهادینه سازی علوم مدیریتی و اقتصادی در توسعه کمی و کیفی صنایع در خدمات سلامت و ارتقاء رقابت پذیری نظام دارویی کشور در بازارهای بین المللی به همت جمعی از متخصصین علوم دارویی، مدیریتی و اقتصادی در سال 1385 در کمیسیون انجمن های علمی گروه پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تاسیس گردید.

زمینه های آموزشی و تحقیقاتی انجمن iapme تا کنون :

·         business plan

·         marketing plan

·         انتقال فناوری

·         تدوین استراتژی

·         دوره های بازآموزی مدون و غیر مدون

·         عقد قراردادهایی با عنوان مطالعه و تحلیل استراتژیک ادغام شرکتهای دارویی با استفاده از متخصصان رشته مدیریت و اقتصاد دارو دانشگاه شهید بهشتی

انجمن درصدد است منطبق با نیازهای آموزشی و تحقیقاتی صنایع دارویی و داروخانه ها سری برنامه های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت خود را در اختیار جویندگان علم و دانش قرار دهد.

با توجه به رسالت انجمن که همانا استفاده از علوم روز مدیریتی در اقتصاد دارویی کشور می باشد، دست تمامی اندیشمندان، منتقدان و صاحبنظران این علم بین رشته ای را به گرمی می فشاریم.

باشد تا گامی هر چند کوچک در جهت توسعه پایدار ایران عزیزمان برداریم.

دکتر مهدی محمد زاده

رئیس هیئت مدیره انجمن علمی مدیریت و اقتصاد دارویی ایران